Anggerik's FotoPage

By: Anggerik Maya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 4-Nov-2009 00:28 Email | Share | | Bookmark
CRISTAL D'ARQUES

ENCHANTEMENT
LONGCHAMP
LONGCHAMP
View all 7 photos...
Salam..

Kepada peminat2 kristal,ni anggerik ada taruk foto2 cristal yg anggerik jual...

Barangan kristal dari Paris ni menjanjikan kualiti kristal yg berkilauan dgn potongan yg halus;menjamin pengalaman menjamu yg mewah serta mempersonakan..

Kalu nk order,mcm biasa le..tel/sms/email anggerik kat no tpn 013 3941036/ anggerikmaya08@yahoo.com

SENARAI HARGA :

1 - ENCHANTEMENT (CRISTAL D'ARQUES)

A. KOD D1582
1 pc Vase 26cm (1 pasu bunga 26sm)
RM 275.00 (WM) | RM 290.00 (EM)

B. KOD D1579
4 pcs Tumbler 30cl (4 gelas 30cl)
RM 275.00 (WM) | RM 290.00 (EM)

C. KOD D1577
4 pcs Tumbler 30cl (4 gelas 30cl)
RM 325.00 (WM) | RM 345.00 (EM)


2. LONGCHAMP (CRISTAL D'ARQUES)

KOD 59521
6 pcs Tumbler 23cl (6 gelas 23cl)
RM 200.00 (WM) | RM 215.00 (EM)

KOD 9049684
Sugar Bowl n Creamer Jug 19cl
RM 99.00 (WM) | RM 109.00 (EM)

KOD 9057553
1 pc Jug 1.5L
RM 140.00 (WM) | RM 150.00 (EM)

KOD 9010272
1 pc Rectangular Tray (40 x 23)cm
RM 165.00 (WM) | RM 175.00 (EM)

KOD 9009692
1 pc Serving Plate 32 cm
RM 125.00 (WM) | RM 135.00 (EM)

3. LONGCHAMP (CRISTAL D'ARQUES)

KOD 9018207/LS
7 pcs Drinkware Set (6 pcs Stemglass 25 cl + 1 Jug 1.5 L)
RM 410.00 (WM) | RM 435.00 (EM)

KOD 11663
6 pcs Stemglass 32cl
RM 289.00 (WM) | RM 309.00 (EM)

KOD 9018266
6 pcs Stemglass 17.5cl
RM 255.00 (WM) | RM 270.00 (EM)

KOD 9061946/LS
7 pcs Drinkware Set (6 pcs Tumbler 30cl + 1 Jug 1.5L)
RM 325.00 (WM) | RM 345.00 (EM)

4. LONGCHAMP (CRISTAL D'ARQUES)

KOD 9049685
1 pc Footed Bowl 22cm
RM 195.00 (WM) | RM 210.00 (EM)

KOD 9020813
1 poc Vase 20cm
RM 60.00 (WM) | RM 65.00 (EM)

KOD 9009259
1 pc Footed Bowl 12cm with Cover
RM 75.00 (WM) | RM 80.00 (EM)

KOD 9009261
1 pc Footed Bowl 15cm with Cover
RM 135.00 (WM) | RM 145.00 (EM)

KOD 9014264
1 pc Bowl with Cover 13cm
RM 99.00 (WM) | RM 109.00 (EM)

KOD 9076764
4 pcs Footed Bowl 11cm
RM 155.00 (WM) | RM 165.00 (EM)

5. FACETTES (CRISTAL D'ARQUES)

KOD C6867
1 pc Vase 36cm
RM 230.00 (WM) | RM 245.00 (EM)

KOD C6866
1 pc Vase 22cm
RM 168.00 (WM) | RM 178.00 (EM)

KOD C6861
6 pcs Stemglass 19cl
RM 270.00 (WM) | RM 285.00 (EM)

KOD C6865
6 pcs Highball Tumbler 36 cl
RM 298.00 (WM) | RM 318.00 (EM)

KOD C6864
6 pcs O/F Tumbler 32cl
RM 270.00 (WM) | RM 285.00 (EM)

6. LADY DIAMOND (CRISTAL D'ARQUES)

KOD E3297
6 pcs Goblet 27cl
RM 285.00 (WM) | RM 305.00 (EM)

KOD E3296
6 pcs Stemglass 19cl
RM 285.00 (WM) | RM 305.00 (EM)

KOD E3300
6 pcs Highball Tumbler 36cl
RM 265.00 (WM) | RM 280.00 (EM)

KOD E3301
1 pc Vase 27cm
RM 205.00 (WM) | RM 220.00 (EM)

7. CASTLE

KOD C12011
1 pc Castle Frosted Vase 24cm
RM 77.00 (WM) | RM 82.00 (EM)

PRINCIER

KOD 04012
1 pc Princier Vase 30cm
RM 89.00 (WM) | RM 99.00 (EM)

KOD 04018
1 pc Princier Vase 22cm
RM 65.00 (WM) | RM 70.00 (EM)


Friday, 30-Oct-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Alat memasak Luminarc - casserole

3 Vitroline Fire Proof + 3 Penutup Ovenproof Glass(1,2,3L) RM450
3 Rose Splendour Fireproof+3 Cover Ovenproof Glass(1,2,3L) RM499
3 Royal Garden Fireproof+3 Cover Ovenproof Glass(1,2,3L) RM499
View all 6 photos...
Salam sumer..

Dah sekian lama anggerik tak berkesempatan nak update kn anggerik nya fotopages ni n hari ni baru berpeluang..so kat sini anggerik nk bagi peminat2 barangan luminarc ni cuci2 mata ngan csserole yang cantik2 dan pelbagai guna ni..harganya pun berpatutan..bole dapat sehingga 10% bagi yg bayar cash n 10% bagi yg buat 3x byr (barang akan dihantar setelah bayaran ke 3 dibuat)

Untuk makluman kawan2 sumer..casserole ni jugak boleh dibeli dengan diskaun sehingga 20% dengan setiap pembelian RM30 barangan lain..jadi kawan2 bole le jenguk2 set pinggan mangkuk n set minum..(setiap set pinggan yg pernah anggerik paparkn kat sini dulu tu,ianya boleh juga dibeli berasingan..misalnya kawan2 cuma nk beli set minum je ke atau mangkuk ke..) oleh itu,dgn pembelian ni,bole le kawan2 beli casserole ngan diskaun 20%.(tawaran ini hanya utk casserole terpilih saja iaitu SET VITROLINE,SET ROSE SPLENDOUR,SET ROYAL GARDEN DAN PINK FLOWER)

Ok..kat sini anggerik nk bgtau skit pasai rangkaian memasak luminarc original dr France nih..ianya diperbuat dari kacayg tahan lasak n berkualiti tinggi n sesuai digunakan sebagai kaserol memasak mahupun sebagai set hidang yg menawan..ia bole digunakan untuk memasak,memanggang,membakar dlm oven,microwave n di atas api.

Sebarang pertanyaan bole le call/sms 013 3941036 atau email anggerikmaya08@yahoo.com


Thursday, 28-May-2009 17:07 Email | Share | | Bookmark
Pinggan Luminarc,Rak Glass,Fine Porcelain

L01-Japanese Tree Pink (RM790-32pc)
L02-Episodia (RM820-33pc)
L03-Foliage (RM820-33pc)
View all 23 photos...
Salam..

Kepada kenkawan yang berminat dengan set pinggan mangkuk berjenama luminarc, original dari France bole le jamu mata kat anggeriknya fotopages ni..n kalu betui2 berminat bole le hubungi anggerik kat email anggerikmaya08@yahoo.com atau sms kat 0133941036 ntuk buat tempahan..n pembayaran bole dibuat melalui acc maybank atau pun cimb.

Rege yg tertera kat gambo tu,harga asal tapi masih bole dirunding..n anggerik ada perkenalkan beberapa sistem dlm jualbeli ni mengikut peraturan yg ditetapkan..kenkawan bole membeli secara cash dgn potongan harga sehingga 15% bagi barangan yg berharga lebih dari RM500,10% bagi barangan berharga antara RM300 ke RM500,manakala 5% bg barangan berharga RM300 ke bawah..

Bagi kenkawan yg nak buat pembayaran secara ansuran jugak diterima di mana bayaran ini bole dibuat sebanyak 3x dengan diskaun sebanyak 10% bagi barangan yg lebih dari RM500 n 5% bagi barangan bawah RM500..penghantaran barang akan dibuat setelah pembayaran penuh iaitu selepas bayaran kali yg ke 3.

Anggerik jugak ada menyediakan sistem kutu (bagi pinggan2 tertentu jer) di mana kenkawan bole mendapatkan set pinggan idaman kenkawan (pinggan yg dlm golongan kutu je ler..) secara percuma hanya dengan mencari sekurang2nya 6 orang rakan ntuk join kutu kenkawan..ntuk keterangan lanjut sistem kutu ini,bole le hubungi anggerik kat email anggerik atau pun tepon atau sms anggerik.

Semua harga adalah tidak termasuk harga penghantaran..penghantaran barang adalah secara pos laju dengan pos malaysia..jadi kenkawan bole le menyemak kos penghantaran dengan pejabat pos malaysia.proses penghantaran mengambil masa lebih kurang seminggu atau 2 minggu dari hari pembayaran penuh diterima sekiranya barangan yg ditempah kehabisan stok.



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net