Want your
own Fotopage?







 
Anggerik's FotoPage

By: Anggerik Maya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 30-Oct-2009 12:00 Email | Share | Bookmark
Alat memasak Luminarc - casserole

3 Vitroline Fire Proof + 3 Penutup Ovenproof Glass(1,2,3L) RM450
3 Rose Splendour Fireproof+3 Cover Ovenproof Glass(1,2,3L) RM499
3 Royal Garden Fireproof+3 Cover Ovenproof Glass(1,2,3L) RM499
3 Amberline Fire Proof + 3 Penutup Ovenproof Glass(1,2,3L) RM450
3 Secret Fireproof+3 Cover Ovenproof Glass(1,2,3L) RM499
3 Pois D Senteur Fireproof+3 Cover Ovenproof Glass(1,2,3L) RM499
Salam sumer..

Dah sekian lama anggerik tak berkesempatan nak update kn anggerik nya fotopages ni n hari ni baru berpeluang..so kat sini anggerik nk bagi peminat2 barangan luminarc ni cuci2 mata ngan csserole yang cantik2 dan pelbagai guna ni..harganya pun berpatutan..bole dapat sehingga 10% bagi yg bayar cash n 10% bagi yg buat 3x byr (barang akan dihantar setelah bayaran ke 3 dibuat)

Untuk makluman kawan2 sumer..casserole ni jugak boleh dibeli dengan diskaun sehingga 20% dengan setiap pembelian RM30 barangan lain..jadi kawan2 bole le jenguk2 set pinggan mangkuk n set minum..(setiap set pinggan yg pernah anggerik paparkn kat sini dulu tu,ianya boleh juga dibeli berasingan..misalnya kawan2 cuma nk beli set minum je ke atau mangkuk ke..) oleh itu,dgn pembelian ni,bole le kawan2 beli casserole ngan diskaun 20%.(tawaran ini hanya utk casserole terpilih saja iaitu SET VITROLINE,SET ROSE SPLENDOUR,SET ROYAL GARDEN DAN PINK FLOWER)

Ok..kat sini anggerik nk bgtau skit pasai rangkaian memasak luminarc original dr France nih..ianya diperbuat dari kacayg tahan lasak n berkualiti tinggi n sesuai digunakan sebagai kaserol memasak mahupun sebagai set hidang yg menawan..ia bole digunakan untuk memasak,memanggang,membakar dlm oven,microwave n di atas api.

Sebarang pertanyaan bole le call/sms 013 3941036 atau email anggerikmaya08@yahoo.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net